Bezpłatny koncert orkiestry Miejskich Zakładów Komunikacyjnych - Stronnictwo Demokratyczne (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o koncercie i wiecu po nim 25.06.1946 r. z przemówieniem Tadeusza Pawlickiego.
Keywords: Stronnictwo Demokratyczne -- 1945-1970 -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne