[Ekslibris] Michała Walickiego [Tadeusz Przypkowski]. - Przypkowski, Tadeusz (1905-1977) (1941)
Przedstawia w obramowaniu głowę św. Jana z ołtarza Wita Stwosza, u dołu w ramce, rozdzielony tarczą herbową, napis: Michała Walickiego.