[Ekslibris] Michała Walickiego - Przypkowski, Tadeusz (1905-1977).; Walicki, Michał (1904-1966). ([S. l., 1941)
Przedstawia w obramowaniu głowę św. Jana z ołtarza Wita Stwosza, u dołu w ramce, rozdzielony tarczą herbową, napis: Michała Walickiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg bibliogr.
Stefan Kotarski - kolekcjoner ekslibrisów i bibliofil, Warszawa 1979