[Afisz. Incipit:] Liga Kobiet ... urządza w Kinie "Bałtyk" w Elblągu ... koncert-rewię p.t. Teatr dla mas? ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 3.11.1951 r. W programie: tańce, humor, satyra, piosenki. Dekoracje H. Kaczan, kierownictwo muzyczne B. Ginter. Dochód z koncertu przeznaczony na Odbudowę Stolicy.