Międzypaństwowe zawody żużlowe Polska-Anglia. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inf. o meczu 19.07.1966 r. w Gdańsku.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport żużlowy -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne