[Pejzaż morski] - Rogińska, Władysława (1908-1992). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia pejzaż nadmorski z wydmami.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł i sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora. TRytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Morze -- w sztuce; Grafika -- Polska -- 1945-1970.