[Afisz. Incipit] Biblioteka Główna Państwowej Wyższej Szkoły Muzycznej w Gdańsku zaprasza na wystawę ... ([wydawca nieznany], 1980)
Afisz informujący o wystawie dot. Zbigniew Śliwiński, 20.04-20.05.1980; gmach PWSM ul. Łagiewniki 3.