[Afisz. Incipit] Biblioteka Główna Państwowej Wyższej Szkoły Muzycznej w Gdańsku zaprasza na wystawę ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1980)
Afisz informujący o wystawie dot. Zbigniew Śliwiński, 20.04-20.05.1980; gmach PWSM ul. Łagiewniki 3.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne