Kościół a Trójca Święta w doktrynie Soboru Watykańskiego II / Francis de Chaignon ; tł. Lucjan Balter. - Chaignon, Francis de
1. Jedność Kościoła a Trójca Święta. 2. Świętość Kościoła a Trójca Święta. 3. Katolickość Kościoła a Trójca Święta. 4. Apostolskość Kościoła a Trójca Święta. 5. Maryjny wymiar Kościoła a Trójca Święta.