Ex Libris Friedrich von Oppeln-Bronikowski / [E. R. Weiss]. - Weiss, Emil Rudolf (1875-1942) (1900)
W obramowaniu na tle gałązek orzeł w aureoli z rozpostartymi skrzydłami. Napis u góry: Ex Libris, u dolu.: Friedrich von Oppeln-Bronikowski.