[Afisz. Incipit:] Sama przez życie. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o seansie filmu produkcji amerykańskiej.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Hobby i czas wolny; Film amerykański; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne