[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie. Na podstawie art. 2 p. 8 Dekretu z 8.1.1946 r. o organizacji administracji ... / Wojewoda Gdański. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z przepisami dotyczącymi pojazdów mechanicznych.