Józef Ondrusz ex libris / BJ. Tomecki. - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994) (1965)
Dwie małe tarcze herbowe, jedna z orłem, druga ze stojącym lwem, wokoło otwarte książki, na których umieszczony jest napis: Józef Ondrusz, u dołu: ex libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.