Srebrny sekstant / CAF Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1989)
Dwie fotografie przedstawiają wręczenie żeglarskiej nagrody "Srebrnego sekstansu", załodze jachtu Vagabond II Januszowi Kurbielowi, Joelle Kurbiel, Wojciechowi Jacobson w Ratuszu Głównego Miasta w Gdańsku, 03.03.1989 rok.