Ex Libris Bibliothecæ Orlovscianæ - Biblioteka Orłowskich (Malejowce).; Zakłady Graficzne Agry (Paryż). ([S.l., 1918)
W kamiennym obramowaniu, oplecionym girlandami kwiatów, fronton pałacu w Malejowcach. Na górnej belce: herb Lubicz, a po bokach daty 1788-1918, na dole napis Malejowce. Pod przedstawieniem nazwa Agry Graf. Nad wyobrażeniem napis: Ex Libris, u dołu: Bibliothecæ Orlovscianæ.
Data wg działalności Zakł. Agry Graf.