Ex musicis Dr. J. Lenze - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Lenze, Josef (1886-1976). (1973)
Tańcząca Salome nad misą z głową Jana Chrzciciela wokól misy napis: Ex musicis Dr. J. Lenze. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w