Thomas Lediard N.C.P. - Fritzsch, Christian (1695-1769) (1725)
Portret w popiersiu Thomasa Lediarda, model zwrócony lekko w lewo,, twarz w prawo. Portret w owalu wpisanym w prostokątną ramę, w dolnej części ramy pośrodku herb. Poniżej tytuł i data powstania w rzymskim zapisie cyfrowym.