[Pierwszoklasiści] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia pierwszoklasistkę szkoły podstawowej w ławce szkolnej, 1979 rok.