Tralabomba, Ronczewski - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1962)
Plakat występów teatrzyków. Na druku zdjęcie z występów Ryszard Ronczewski w stroju mima. Nazwisko autora fotografii na prawej krawędzi.
Keywords: Ronczewski, Ryszard -- (1930-2020) -- druki ulotne; Klub Studentów Wybrzeża Żak -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.