Program wyborczy Komitetu Obywatelskiego "Solidarność". - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". Komitet Obywatelski przy Przewodniczącym NSZZ "Solidarność" Lechu Wałęsie ([S.l. : s.n., 1989)
Afisz wyborczy - program wyborczy Komitetu Obywatelskiego "Solidarność".
Data wyd. na podst. treści druku.
Na tle tekstu czerwony napis: Głosuj na Solidarność - Lech Wałęsa.
Druk dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". -- Komitet Obywatelski przy Przewodniczącym NSZZ "Solidarność" Lechu Wałęsie -- dokumenty wyborcze; Polska. -- Sejm Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej -- wybory (1989) -- plakaty; Wybory -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty; Afisze -- 1945-1990.