[Afisz teatralny. Incipit] Rewia p.t. Wszystkiego po trochu ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu, zorganizowanym przez Wojewódzki Zespół Dramatyczny Grupa Słupsk.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.