Exlibris V. Martinez Yuste F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1959)
Przedstawia, w nieregularnym owalu, klęczącego uzbrojonego mężczyznę, w głębi palące się zabudownia, u dołu duża cyfra: VII. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Exlibris V. Martinez Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. i nr dzieła 132.