Ex Libris Karolina Hradečná : Ex Musicis - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960).; Hradečnă, Karla ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1941)
Wazon z kwiatami stojący na książkach, obok otwarta książka, w głębi pismo z napisem: Ex Musicis. U dołu napis: Ex Libris Karolina Hradečná. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.