Danzig Langermarkt. (Stengel & Co., 1898)
Przedstawia Długi Targ w Gdańsku, ujęcie spod Ratusza Głównego Miasta w kierunku Zielonej Bramy. Po lewej widoczny Dwór Artusa, po prawej Fontanna Neptuna, ok. 1900 r.