[Afisz. Incipit] Zarząd Okręgu Gdańskiego Związku Harcerstwa Polskiego organizuje ... harcerską loterię fantową pod protektoratem ... Kwiatkowskiego Eugeniusza ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o loterii w okresie od 10 do 29 czerwca 1947 r. na terenie województwa gdańskiego.