Międzynarodowe zawody piłki nożnej Djurgärdens I.F.-Lechia Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1956)
Afisz inf. o meczu na Stadionie we Wrzeszczu 1.04.1956 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne