[Laureatka konkursu na scenariusz przedstawienia kukiełkowego] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia siedzącą przy biurku Małgorzatę Jokiel, laureatkę Ogólnopolskiego konkursu na scenariusz przedstawienia kukiełkowego, 1979 r.