[Laureatka konkursu na scenariusz przedstawienia kukiełkowego] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia siedzącą przy biurku Małgorzatę Jokiel, laureatkę Ogólnopolskiego konkursu na scenariusz przedstawienia kukiełkowego, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Laureatką Ogólnopolskiego konkursu na scenariusz przedstawienia kukiełkowego, została Małgorzata Jokiel uczennica VII klasy Szkoły Podstawowej nr 9 w Sopocie.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Konkursy -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Uczniowie -- fotografie