[Afisz. Incipit] Kierownictwo Publicznego Przedszkola nr 1 ... zaprasza ... na wiosenną wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie 17.04.1948 r. w Publicznej Szkole Powszechnej Nr 3.