[Afisz. Incipit] Kierownictwo Publicznego Przedszkola nr 1 ... zaprasza ... na wiosenną wielką zabawę taneczną ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie 17.04.1948 r. w Publicznej Szkole Powszechnej Nr 3.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne