Treści duchowe wybranych hymnów na uroczystości i święta Pańskie / Stanisław Urbański. - Urbański, Stanisław (1947- ).
1. Hymny. 2. Hymny na święta kościelne. a. Hymny adwentowe. b. Hymny bożonarodzeniowe. c. Hymny wielkopostne. d. Hymny wielkanocne. e. Hymny powielkanocne. f. Hymny na święta Pańskie.