[Afisz teatralny] Stefan Żeromski - Grzech - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 15.07.1955 r.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.