Helma Fischer's Buch H. Fischer. - Fischer, Helma (ok. 1875-ok. 1930) (1895)
Przedstawia drzewa na skraju lasu, w głębi pole. U góry kursywą napis: Helma Fischer's Buch, pod wyobrażeniem napis Natur Lass Mich Gesunden - Sie Lassen Mich Nicht Ruh'n. Sygn. aut. w obrębie kompoz.