Ex - Libris Birgit Rasmussen / Hans Mich. Bungter. - Bungter, Hans Michael (1896-1969) (1969)
W obramowaniu ptaszek siedzący na gałęzi, napis: Ex - Libris Birgit Rasmussen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.