Medal. Bolesław V Wstydliwy 1243-1279. ([Mennica Państwowa], 1992)
Medal. Awers: Siedzący władca, trzymający dokument z pieczęcią, półkoliście napis: Bolesław V Wstydliwy 1243-1279, Rewers: Widok kościoła, napis: Kraków Kościół Franciszkanów.