[Afisz teatralny. Incipit] Teatr Muzyczny Wojsk Radzieckich ... wystawia ... Operetkę w 3 aktach (5 odsłonach) Rose-Marie Frimmel'a ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 12.09.1946 r. w sali Teatru Miejskiego w Słupsku. Reżyseria i inscenizacja: A. Sajko i E. Konowalczyk.