Klaveir-Abend Edwin Fischer / John und Rosenberg. ([s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 3 lutego 1926 r. ; na odwrocie reklama sklepu muzycznego Vox-Haus.