[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Wobec wzrastających zaległości czynszów ... / Bolesław Nowicki. - Nowicki, Bolesław ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z nakazem regulacji zaległości płatniczych czynszów, 31.12.1947 r.