[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Wobec wzrastających zaległości czynszów ... - Nowicki, Bolesław (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z nakazem regulacji zaległości płatniczych czynszów, 31.12.1947 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.