[Afisz. Incipit] Wielki Festyn Ludowy z okazji zakończenia Dni Oświaty, Książki i Prasy ... (Sztum : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz z programem festynu, który miał miejsce 3.06.1956 r. w Sztumie w Parku Miejskim.
Keywords: Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.