Michał Gnatowski (red.) "Radziecka agresja 17 września 1939 r. i jej skutki dla mieszkańców ziem północno-wschodnich II Rzeczypospolitej : studia i materiały" / [Henryk Majecki]. - Majecki, Henryk (1932-2009)
Recenzja książki.