W poszukiwaniu rozumienia polskości : polskie slogany wyborcze w ujęciu komparatystycznym / Danuta Rytel-Schwarz. - Rytel-Schwarz, Danuta
Słowa kluczowe: polskość narodowa, slogany wyborcze, patriotyzm.