W poszukiwaniu rozumienia polskości : polskie slogany wyborcze w ujęciu komparatystycznym - Rytel-Schwarz, Danuta (2018)
Słowa kluczowe: polskość narodowa, slogany wyborcze, patriotyzm.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 377-378.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Slogany -- Polska -- 1990-.; Tożsamość społeczna -- Polska -- 1990-.; Propaganda wyborcza -- Polska -- 1990-.