[Ulotka. Incipit] Gänseklein! Ein fröhlicher Sang zum Martinsfest am Mittwoch, den 11. November 1925 - Danziger Friedrich-Wilhelm-Schützen-Brüderschaft. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1925)
Ulotka z tekstem pieśni na dzień św. Marcina.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Pieśni niemieckie -- 1900-1945 -- teksty; Druki ulotne -- 1900-1945.