Der Hut für Frühling u. Sommer - Robert Upleger (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1928)
Katalog z kapeluszami na wiosnę-lato gdańskiej, przedwojennej pracowni Robert Upleger ; znajdowała się na Kohlenmarkt 31 (Targ Węglowy).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Kapelusze -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.