Ex Libris Krystyna Staniewicz W. - Łuczak, Wojciech (1946- ). (1990)
Ptak w locie, na głowie ma otwartą książkę z okiem. Liczne gałki oczne rozmieszczone pod skrzydłami ptaka. Poniżej napis: Ex Libris Krystyna Staniewicz i sygn. aut.