Ulica Św. Ducha, pracownia rzeźbiarsko-kamieniarska [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia plac budowy przy ul. Św. Ducha, na pierwszym planie pracownia rzeźbiarsko-kamieniarska, w głębi nowo powstałe kamienice, 1953 r.