[Model jachtu formuły F5-10] / fotografia P. Kanicki. - Kanicki, Paweł (1945- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia porucznika Krzysztofa Wolbeka stojącego na łódce, w ręku trzyma wykonany przez siebie model jachtu F5-10, 1979.