Exlibris B. Rutkowiaka - Kuris, Leonid (1944- ).; Rutkowiak, Bohdan (1933- ). ([S. l.], 2001)
Przedstawia dwa centaury, u dołu napis: exlibris B. Rutkowiaka. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut. i symbol techniki graf.