Projekt deklaracji opracowany przez grupe inicjatywną powołania Tymczasowej Rady PRON. ([S.l. : s.n., 1982)
Ulotka z tekstem projektu deklaracji.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Patriotyczny Ruch Odrodzenia Narodowego -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.